Sztárok

Ő Dolly Parton ritkán látott, titokzatos férje: az énekesnő és szerelme közel 60 éve hűségesek egymáshoz – fotók

Dolly Parton neve mindenkinek ismerősen cseng, hiszen évtizedek óta lubickol a rivaldafényben – férje kiléte azonban sokak számára teljesen ismeretlen, annak ellenére, hogy a házasságuk idestova 57 éve tart.

Vajon mi a titkuk?

Dolly Parton évtizedeken át tartó pályafutása során a countryzene egyik legsikeresebb előadójává és az Egyesült Államok egyik leginkább rajongott női előadóművészévé vált. Ez idő alatt összesen nyolc Grammy-díjat, két Oscar-jelölést, tíz Country Music Association Awards-öt, hét Academy of Country Music Awards-öt, három American Music Awards-díjat és elismerés zsebelt be, huszonöt slágerlista-vezető dalának, valamint rekordmennyiségű negyvenkettő Top 10-es albumának köszönhetően a „Countryzene Királynője”-ként tartják számon mind a mai napig. Sikerei, dalai és színésznői tevékenységei mindenki számára ismertek, magánéletével kapcsolatban azonban vannak dolgok, melyek mindig is homályosak voltak a nagyközönség számára – élete szerelme például megismerkedésük óta kerüli a nyilvánosságot, így a legtöbben talán nem is tudják, hogy ki az a szerencsés, aki lassan 60 éve megdobogtatja Parton szívét. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a világhírű énekesnő ritkán látott férje, valamint eláruljuk, mi a régóta tartó románcuk titka:

Dolly Parton és férje, Carl Thomas Dean 1966. május 30-án mondták ki a boldogító igent, s bár azóta is kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, szinte alig látni őket együtt.
Kattints a további képekért!

Az Ütközetben eltűnt egykori sztárja az utóbbi időben teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, ezért is számít ritka alkalomnak, amikor megmutatja imádott feleségét.

Leadfotó: Miller Mobley/NBC via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.