Sztárok

Titokban összeházasodott Stefanovics Angéla és Szervét Tibor

Stefanovics Angéla nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a beszélgetés közben árulta el, hogy kollégájával összekötötték az életüket.

Nem kedvelik a nagy felhajtást

Stefanovics Angéla és Szervét Tibor már hosszú évek óta egy párt alkot, a bulvársajtó ennek dacára szinte sosem foglalkozik a kapcsolatukkal. A két jeles színművész ugyanis tudatosan kerüli a nagy felhajtást: tisztességgel végzik a munkájukat, és azt persze nem bánják, hogy közszereplőként a rivaldafényben tündökölhetnek - ez a színészi munka velejárója -, a magánéletüket azonban féltve óvják. Stefanovics nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a színésznő a beszélgetés folyamán árulta el, hogy Szervéttel egy szűk körű ceremónia keretében összekötötték az életüket - írja a Blikk.

"Sokan megdöbbentek, hogy mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt" - árulta el a Jászai-díjas színésznő Kadarkai Endrének.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.

Leadfotó: Wikipédia

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...