Sztárok

Mint két tojás: ezek az anya-lánya sztárpárosok megszólalásig hasonlítanak egymásra!

Természetes, hogy mindannyian hasonlítunk valamelyest a szüleinkre, a sztárvilágban is rendkívül sokszor találkozhatunk olyan anya-lánya párosokkal, akik kiköpött hasonmásai egymásnak.

Le sem tagadhatnák egymást

Rengeteg sztárcsemete akad, akik felcseperedve aztán szüleik nyomdokaiba lépnek és a reflektorfényből egy perce sem kiesve színészi, vagy éppen énekesi karrierbe kezdenek. Nos, ehhez bizony igencsak jól jön, ha öröklik szüleik elképesztő tehetségét, sokaknak viszont a szerencsés géneknek köszönhetően a tehetség mellett még szüleik meseszép külseje is megadatott. Nézd meg a galériát, összegyűjtöttük azokat a világsztárokat, akik akár az ikertestvérei is lehetnének édesanyjuk fiatalkori énjének! Olvass tovább!

Angelina Jolie és Marcheline Bertrand Angelia Jolie kétségtelenül az egyik olyan világhírű színésznő, aki le sem tagadhatta volna édesanyját. A gyönyörű Marheline szintén színésznő volt, igazán közeli kapcsolatot ápolt Angelinával. 2007-ben bekövetkező halála nagyon megviselte a színésznőt, aki legjobb barátnőjeként tekintett édesanyjára.
Kattints a további képekért!

Az alma nem esett messze a fájától: a még mindig szemtelenül fiatal sztárcsemete legújabb fotóin pontosan úgy néz ki, mint Elemi ösztön és az Összeomlás sztárja.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...