Sztárok

Emlékszel még az Anne a Zöld Oromból főszereplőjére? 55 éves is elmúlt már az őt alakító Megan Follows, így néz ki ma

Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta elénk a vörös hajú kislány cseppet sem unalmas mindennapjait.

Kétgyermekes családanya

Biztosan te is emlékszel még az Anne a Zöld Oromból sikersorozatra, mely talán meglepően hangzik, de már bizony 38 éves. Az eltelt idő alatt természetesen rengeteget változtak a szereplők, a vörös hajú kislányt alakító Megan Follows immár 55 éves, kétgyermekes családanya. A színésznő mindössze 17 éves volt a sorozat forgatásának kezdetén, azóta pedig rengeteg további szerepet kapott, valamint a színészet mellett a filmipar más területein is igyekezett kipróbálni magát. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki ma Anne Shirley a Zöld Oromból, olvass tovább!

Annak ellenére, hogy a színésznő még tinédzser volt, amikor megkapta Anne Shirley szerepét, valójában nem ez volt az első színészi munkája. Korábban már főszereplője volt egy kanadai sorozatnak, a Matt and Jenny-nek, valamint a The facts of life című sitcomban is szerepelt. Az viszont tény, hogy az áttörő sikert aztán valóban az Anne a Zöld Oromból hozta meg számára, melynek több éven át főszereplője volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images, forrás: yahoo.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...