Sztárok

Ki nem állhatja a saját személyzete? A palota ezt a gúnyos becenevet aggatta Katalin hercegnére

Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít arra, hogy megvilágítsa Katalin hercegné "sötét oldalát".

Sokkal kevesebbet dolgozik, mint hittük?

A Végjáték nemrégiben debütált Ausztráliában, és az olvasók szerint a könyv egyáltalán nem rajzol szivárványszínű képet a brit királyi család talán legismertebb és legkedveltebb tagjáról, Katalin hercegnéről. Scobie egyik legkeményebb, egyszersmind legmeglepőbb állítása szerint Vilmos walesi herceg felesége valójában sokkal kevesebb kötelezettségének tesz eleget, mint a család többi dolgozó tagja. Ez azonban még csak a kezdet: Scobie Katalin "viselt dolgairól" is lerántja a leplet.

Scobie szerint Wales hercegnéje a következő években inkább a családjára kíván összpontosítani, ezért is fog egyre kevesebb, a titulusával összefüggő feladatot vállalni.
Kattints a további képekért!

Nincs egyszerű dolga annak, aki Katalin hercegné és Vilmos herceg személyzetének tagja kíván lenni, az állásinterjú részeként ugyanis az illetőnek át kell esnie egy meglehetősen bizarr teszten.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...