Ezért szakított Jákob Zoltán a párjával, innen már nincs visszaút

Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.

Hajnal Betti érezte, hogy eljöhet ez a pillanat

Rengetegen követték a Nagy Ő új évadát a TV2-n, amiben Magyarország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán kereste maga mellé a tökéletes partnert. A fináléban ugye már csak két lány maradt, Nati, valamint Betti, de a milliárdosnak meg kellett hoznia a döntést, akármennyire is nehéz volt.

Végül Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett, így Natinak nem maradt más, csak a csalódás. Nem csoda, hogy a lány iszonyatosan várta a folytatást, de a kapcsolata a milliárdossal végül kútba zuhant.

Jákob Zoltán alapból Betti nélkül ment el Dubajba, hogy ki tudja szellőztetni a fejét, és persze átgondolja, mit akar ettől a kapcsolattól. A galériánkból megtudhatod, végül miért döntött a szakítás mellett.

Természetesen Jákob egyedül is jól érezte magát, és nem nélkülözte akkor sem a luxust. A lakosztálya két külön szinttel rendelkezett, és egyszerre nézett a kinti medencére, valamint egy sípályára. Hát igen, így a legjobb átgondolni egy kapcsolatot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...