Sztárok

Katalin és Vilmos szigorú szabályt hozott: tilos kiejtenie a száján ezt az egy szót György, Sarolta és Lajos dadusának

A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell tartania egy bizonyos szabályt.

A dada és Katalinék is ragaszkodnak ehhez az egy dologhoz

Györgynek, Saroltának és Lajosnak fiatal koruk ellenére már most rengeteg illemszabályt és protokollt kell észben tartaniuk és elsajátítaniuk ahhoz, hogy méltóképp képviseljék a brit királyi családot. Na persze akadnak ezek között olyan előírások is, melyeket nem származásuk, hanem szüleik miatt kell betartaniuk: ilyen például az a viselkedési irányelv, hogy a négy fal között, saját otthonukban a hercegeknek és a hercegnőnek tilos felemelniük a hangjukat mind egymással, mind a szüleikkel, mind pedig az alkalmazottakkal szemben. A kiabálás tehát nem megengedett Vilmos és Katalin háza táján: a hercegi pár úgy próbálja fegyelmezni ilyen téren gyermekeiket, hogy ha vita alakulna ki közöttük, akkor elviszik őket a perpatvar színhelyéről, majd egyesével elbeszélgetnek velük. Ilyenkor elmagyarázzák nekik azt, hogy miért volt helytelen, amit tettek, majd szót ejtenek az esetleges következményekről is. Nos, Maria Borrallo, az ország egyik legjobb dadája, aki György, Sarolta és Lajos felügyeletét is ellátja, még egy szabályt alkalmaz munkája során: van egy olyan szó, amit soha nem ejt ki a száján, ha épp a gyerekekkel van, ezzel a tilalommal pedig Katalin és Vilmos is egyetért. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A walesiek akkor vették fel Mariát és kezdték alkalmazni a nőt, amikor György herceg mindössze néhány hónapos volt. Egy szót azonban már a kezdetektől tilos kimondania a nőnek, aki a híres Bath-i Norland College-ban végezte tanulmányait, ami az ország egyébként egyik legjobb gyermekgondozási képzőközpontja.
Kattints a további képekért!

A királyi család egykori séfje, Darren McGrady nem csupán arról rántotta le a leplet, hogy mi volt Diana kedvenc édessége, de a pontos receptjét is megosztotta annak a desszertnek, amit Vilmos és Harry édesanyja rendszeresen fogyasztott, ha valami különlegesre vágyott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tél és a hideg idő nem kecsegtet túl sok lehetőséggel – már ami a kinti tevékenységeket illeti. Ennek függvényében a hűvös szürkeségben sokszor nincs kedvünk kimenni a szabadba gyermekünkkel. Hát...
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.