Sztárok

Katalin nem rejti véka alá, hogy milyen érzések dúlnak benne: így reagál a walesi hercegné, amikor meghallja Meghan Markle nevét

Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata sajnos nem úgy alakult, ahogyan abban a legtöbben bíztak. De vajon hogyan viszonyulnak egymáshoz most, annyi évvel azután, hogy a sussexiek hátat fordítottak a monarchiának?

Ez mindent elárul az érzéseiről

Amíg Meghan Markle a brit királyi család aktív tagja volt, számos nehézséggel kellett megküzdenie. Sok esetben került konfliktushelyzetbe amiatt, hogy modern és szabadelvű szemléletmódja szöges ellentétben áll a palota által képviselt értékrenddel, valamint azzal, hogy a família számára elengedhetetlenül fontos az évszázados hagyományok megtartása. A sussexi hercegné helyzetén az sem könnyített, hogy a média minden lépését és megnyilvánulását górcső alá vette, majd alaposan összehasonlította Katalin hercegné perszónájával, akivel így hamarosan egymás riválisai lettek. S bár Vilmos neje korábban rendkívül szoros kapcsolatot ápolt az egykori színésznő férjével, Harryvel, kettejük viszonya sosem tudott úgy igazán elmélyülni, a Megxit óta kirobbant botrányok pedig csak még tovább mélyítették azt a bizonyos szakadékot. A sussexiek 2020 óta nem egyszer beszéltek már a nyilvánosságnak arról, ők maguk miképpen élik meg a rokonságot mérgező feszültséget, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan érez a trónörökös és hitvese – nemrég például érdekes információra derült fény, kiderült ugyanis, milyen reakciót vált ki Katalinból, amikor meghallja sógornője nevét. Részletek a galériában!

Annak idején Katalin és Harry nagyon közeli viszonyt ápoltak, mondhatni egymás cinkostársai voltak, ennek ellenére a hercegné mégsem tudott közös nevezőre jutni a Briliáns elmék egykori sztárjával.
Kattints a további képekért!

Katalin számára óriási pillanat volt, amikor Wales hercegnéjévé vált, azonban bőven van még terve a jövőre nézve – döntéséhez erősen ragaszkodik, nem is lehet eltántorítani tőle.

Leadfotó: Karwai Tang/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...