Hoppá: megmenekülhet Király Viktor házassága?

Király Viktor és Király-Virág Anita kapcsolata már jó ideje válságban volt.

Az énekes pozitívan nyilatkozott

Király-Virág Anitát a többség vasárnap láthatja a tévében, mivel segítőként ő is sugározza mindenki felé a szerencsét a hatos lottó húzásakor. Király Viktor és a gyönyörű kedvese 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek.

Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk. Virág Anita és a kisfia anno az énekes nélkül is ment nyaralni, szóval lehetett látni, hogy a békülési kísérletek alaposan kútba estek.

Most azonban nagyon úgy néz, hogy kibékülhetnek. Kiderül a galériánkból, hogy mit mondott erről Király Viktor!

Anno alaposan a pletykákra támaszkodott mindenki, amikor Király Viktor és Király-Virág Anita kapcsolatáról volt szó. Annyi biztos, hogy ugye volt olyan mélypontjuk is, amikor teljesen szétköltöztek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...