Ő lehet Szente Vajk új barátnője: a színész fejét egy ismert táncos csavarhatta el

Úgy tűnik, a Jászai Mari-díjas színész végre továbblépett Dobó Katával való szakítása után: most egy csinos táncos oldalán kapták őt lencsevégre.

Lebuktak

Idén februárban bombaként robbant a hír, miszerint véget ért a szerelem Dobó Kata és Szente Vajk között: a két híresség még tavaly nyáron került közelebb egymáshoz közös színdarabjuk kulisszái mögött – Kata A dominógyilkosság című darabban lépett fel, amit Szente írt és rendezett, így a közös munka lassan összehozta őket. Úgy tűnt tehát, hogy a két sztár a hét év korkülönbség dacára is nagyszerű párost alkot, ám mégis szakítás lett a bimbózó románc vége. "Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést" - részletezte az egyik bulvárlapnak a pár egyik ismerőse. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a különválás után Vajknak most sikerült tovább lépnie, és újra rátalált a színészre a szerelem, nem is akárki személyében. Galériánkban mutatjuk, ki a titokzatos hölgy!

A 41 éves színészt a minap a Blikk egyik olvasója szúrta ki félreérthetetlen helyzetben a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál egy csinos, ismert nővel, aki a Dancing with the Stars nevű táncos műsorban is szerepelt.
Kattints a további képekért!

Halála előtt néhány órával Paul Walker meglepő döntést hozott, ám akkor még senki sem sejtette, hogy hamarosan bekövetkezik egy mindent megváltoztató tragédia.

Leadfotó: facebook.com/szente.vajk.7

Oldalak