Megható pillanatok, könnyek és nevetés: nézd vissza a 20 perc őszintén összes adását itt!

Véget ért a 20 perc őszintén második évadja is, amely ezúttal is hatalmas népszerűségre tett szert nektek köszönhetően. Összegyűjtöttük az összes epizódot, ha esetleg lemaradtál volna egyes részekről!

A 20 perc őszintén 2. évadjának összes része elérhető itt

Az elmúlt időszakban Kulcsár Edina hatalmas figyelmet kapott a médiában. Az egykori szépségkirálynő és Csuti kapcsolata véget ért, de Edina újra szerelmes lett, a magyar rapper, G.w.M rabolta el a szívét. A sztár mindeközben vállalkozását is építi, emellett nemrégiben egy dalt is kiadott, amely az Egyetlen szó címet kapta.

A második részében a Jászai Mari-díjas színésszel, Mucsi Zoltánnal beszélgettünk. Szenvedélyes, időnként vulgáris karakteréről vált híressé, ugyanakkor egy igen szerény színművészről van szó. Ebből a részéből kiderült, hogy melyik is igazán ő.

A harmadik epizódban a Moszkva tér sztárjával, Szabó Simonnal beszélgetett Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője. Ahogyan azt megszokhattátok, ezúttal is egy hazugságvizsgáló segítségével faggatjuk a vendégünket. A színművész gyakran alakít rosszfiúkat a filmekben és sorozatokban, ezúttal pedig a magyar sikersorozatban, A besúgóban is láthatjuk.

A negyedik részben az X faktor egyik zsűrijével, Gáspár Lacival beszélgettünk. A zenész mesélt arról, hogy mennyit segített neki a hit az élete során, például abban, hogy hogy felépüljön sérülése után. Arról is beszélt, hogy mennyire nehezen indult be a karrierje, és milyen nehézségekkel küzdött gyermekkorában.

Oroszlán Szonja 2015-ben mindenkit meglepett, mikor bejelentette, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet - interjúnkban őszintén mesélt a karrierjéről, a beskatulyázás problémájáról, valamint az állatokhoz fűződő szeretetéről is.

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FOXPOST, az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak