Sztárok

Őszintén vallott gyerekkoráról a népszerű énekes: gúny tárgya volt az iskolában, sokat csúfolták őt

Az iskolai zaklatás, megszégyenítés témáját járta körül Rátonyi Kriszta és Fodor Imre a Család-barát szakértőjével, amelyről a műsorvezetők a nap sztárfellépőjét, Szabó Ádámot is megkérdezték. Az énekes elárulta, kisiskolás korában őt is csúfolták osztálytársai elálló fülei miatt.

Anno gúny tárgya volt, ma már imádják őt a nők

Szeretett iskolába járni Szabó Ádám, jó tanuló volt, de mindig is a zene vonzotta. A Család-barátban bevallotta, gyerekkora óta érezte, hogy ezzel kell foglalkoznia. A Duna délelőtti magazinműsorában azt is elárulta, nem volt rossz gyerek, de azért néha persze csibészkedett. Sajnos őt is csúfolták kisiskolásként, ami nagyon rosszul esett neki. „Gyerekkoromban nagy elálló füleim miatt piszkáltak, Dumbónak csúfoltak. Kicsiként nehéz volt megértem, hogy miért jó nekik, ha bántanak” – vallotta be Szabó Ádám a műsorban, ahol középiskolás éveiről is mesélt a nemrég megjelent, és erről a korszakról szóló Krétapor című új dala kapcsán. Az iskolai zaklatással kapcsolatos szakértői tanácsok meghallgathatók a Család-barát Médiaklikk-oldalán vagy ide kattintva.

Miller Dávid igazán szerencsés géneket örökölt, hiszen édesanyja, Ullmann Mónika és édesapja, Miller Zoltán közel az 50-hez is fantasztikusan néznek ki.

Leadfotó: Facebook/szaboadamofficial

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.