Sztárok

Miller Dávid édesanyján ámul az internet: Ullmann Mónika bomba formában van, a követők nem győzik őt dicsérni – fotók

Miller Dávid igazán szerencsés géneket örökölt, hiszen édesanyja, Ullmann Mónika és édesapja, Miller Zoltán közel az 50-hez is fantasztikusan néznek ki.

Közös projekten dolgoznak

Ullmann Mónika neve sokaknak csenghet ismerősen, hiszen rengeteg színházi darabban bebizonyította már a tehetségét, számos filmben kölcsönözte a hangját különféle színésznőknek, emellett olyan népszerű sorozatok jelzik a nevét, mint a Szomszédok, a Barátok közt, a Drága örökösök és a Keresztanyu. Az utóbbi időben azonban egyre kevesebbet hallani róla – nem úgy, mint a fiáról, Miller Dávidról, aki szintén a színház világában találta meg a számításait, ráadásul műsorvezetőként is imádja a közönség. Anya és fia egy izgalmas projekt keretein belül hosszú idő után ismét együtt dolgozik, amelyről a 26 éves tévés egy közös fotóival is megemlékezett az Instagram oldalán – a képet látva a rajongóknak tátva maradt a szájuk, és alig győzik dicsérni Mónikát, aki elképesztő formában van. Mutatjuk:

Miller Dávid 1996. május 5-én látta meg a napvilágot Ullmann Mónika és Miller Zoltán gyermekeként: noha a szülők ma már nincsenek együtt, továbbra is jó viszonyban vannak, tisztelik egymást és előfordul, hogy közös kirándulásokat is szerveznek.
Kattints a további képekért!

Keleti Andreát irigylésre méltó adottságokkal áldotta meg a sors, de persze ő maga is sokat tesz azért, hogy megőrizze bomba alakját. Hasonlóan energikus életet él az édesanyja, Ibolya is, akit gyakran a táncművész testvérének hisznek.

Leadfotó: Instagram/ millair

Oldalak

Sztárok
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...