Szabó Ádámra újra rátalált a szerelem: ez a gyönyörű nő rabolta el a jóképű zenész szívét

Az énekes és kedvese Instagramon tette hivatalossá kapcsolatukat az első közös fotóval - a zenész rajongói nem győzik dicsérni a csodaszép Bernit.

Végre ismét rátalált a boldogság

Lassan két éve annak, hogy Szabó Ádám és Tóth Andi két év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják: mikor a két híresség szakított, gyakorlatilag minden viharos különválásukkal volt tele, a címlapokon is ők virítottak, másról sem lehetett olvasni és hallani csak arról, hogy a két fiatal nem tartott ki egymás mellett. Akkor mindenki azt találgatta, vajon mi vezetett a drámai keretek közt zajló szakításhoz, a kedélyeket pedig később még jobban felkavarta, hogy mindkét énekes a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban szerepelt, ahol gyakorlatilag egymásra sem tudtak nézni. Azt az évadot végül Szabó Ádám nyerte meg úgy, hogy korábbi kedvese, Andi a második helyezett lett. Az énekesnő gratulált exének, de ennél több aztán később sem történt köztük: sem a műsor alatt, sem pedig utána nem volt békülés, holott a rajongók azt várták, hogy az egykori álompár talán ismét egymásra talál majd a közös munka során. Ők azonban lezárták két évig tartó kapcsolatukat és tovább léptek: mindketten karrierjükre koncentráltak, nem pedig magánéletükre, ám most nagyon úgy tűnik, hogy egyikőjükre máris újra rátalált a szerelem. Szabó Ádám a minap büszkén mutatta meg új barátnőjét Instagram-oldalán, a Borsnak pedig azt is elárulta a zenész, ki rabolta el a szívét. Galériánkban mutatjuk a csodaszép Bernit!

Szabó Ádám korábbi szakítása után elárulta, milyen lányok jönnek be neki: mint mondta, szereti a teltebb lányokat, és nincs ellenére az sem, hogy hétköznapi, civil lányokkal randizzon.
Kattints a további képekért!

Miután elvesztette élete nagy szerelmét, Meryl Streepnek fél évvel később már új férje volt - ezt sokan meglehetősen érdekesnek tartották, a színésznő azonban a mai napig úgy gondolja, első jegyesét jelenlegi férje sem pótolhatja.

Leadfotó: Facebook/szaboadam, Instagram/szaboadamofficial

Oldalak