Csűrös Karola és Horváth Ádám egymásnak voltak teremtve: legendás szerelmük egy életen át tartott

Tavaly érkezett a megrázó hír, hogy 85 évesen elhunyt Csűrös Karola. A színművésznő két és fél évvel azután távozott az élők sorából, hogy a sors elszakította férjétől, Horváth Ádámtól, akit több mint ötven évig szeretett teljes szívéből.

Szerelmüknek csak a halál vethetett véget

Csűrös Karola és Horváth Ádám története 1963-ban kezdődött Győrben. A színésznő az ottani színházban játszott, leendő férje pedig rendezni érkezett a városba – ekkor azonban még csak a távolból figyelték egymást, hiszen mindketten valaki mással voltak. Három évvel később ismét egymásba botlottak, ezúttal már Budapesten: mivel a rendező addigra elvált a korábbi feleségétől, nem látta akadályát, hogy udvarolni kezdjen Karolának. Szerelmük pillanatok alatt szárba szökkent, hamarosan pedig összebútoroztak a színésznő garzonjában, majd átköltöztek abba az újlipótvárosi lakásba, ahol az egész életüket töltötték. Kitartottak egymás mellett jóban-rosszban, románcuknak pedig végül csak a halált vethetett véget: Horváth Ádám 2019-ben, 89 éves korában vesztette életét – a színésznő teljesen összetört a gyásztól, közös barátaik pedig rettentően aggódtak érte. Jól tudta mindenki, hogy Karola nem tud tovább a szerelme nélkül élni…

Közös életük kezdeti éveiben szerényen éltek, ám eltökélt szándékuk volt, hogy új otthonukat a lehető legszebbre varázsolják. Szenvedélyesen rajongtak egymásért, kapcsolatukat azonban sosem verték nagy dobra: még jegygyűrűt sem vettek az esküvőjükre, hisz jól tudták, úgysem fogják hordani.
Kattints a további képekért!

Domján Edit és Szécsi Pál szerelme viharos, ugyanakkor perzselő és csillapíthatatlan volt. Bár rajongásig imádták egymást, történetük sajnos drámai véget ért.

Leadfotó: MTI/ Illyés Tibor

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!