Sztárok

Emlékszel a Grease vagány Rizzójára? Ma már alig lehet felismerni a rengeteg plasztikától – fotók

Stockard Channing a Grease egykori Rizzójaként vonult be a köztudatba, az idő múlásával azonban nem tudott megbirkózni, mostanra pedig szinte felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikától.

Rákapott a szépészeti beavatkozásokra

Az 1978-ban debütált Grease a filmtörténelem egyik legmeghatározóbb alkotása mind a mai napig. A Rydell-gimi egykori tanulóinak története azonnal óriási sikert aratott a bemutató után, pár hónappal később pedig mintegy 340 millió dollárt hozott a konyhára – ráadásul még ma is nézők millióit ülteti le a képernyő elé. Olivia Newton-John és John Travolta mellett a filmnek hála szerzett széles körben ismertséget Stockard Channing is, aki a vagány, szókimondó és dögös Rizzo karakterét személyesítette meg a vásznon. A Grease után is tovább szárnyalt a karrierje, hiszen olyan világhírű sorozatokban tűnt fel, mint Az elnök emberei, vagy A férjem védelmében. S bár imádták a rajongói, később nem igazán tudott megbarátkozni a külsejével, no meg az idő múlásával, ezért egyre gyakrabban feküdt kés alá – sajnos sokkal többször, mint kellett volna, hiszen ma már csak árnyéka egykori önmagának. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes átalakuláson ment keresztül a Grease 78 éves sztárja:

Channing 1944-ben látta meg a napvilágot New Yorkban. Egyetemistaként történelmet és irodalmat hallgatott, a diploma megszerzése után azonban rájött: a színészetben szeretne kiteljesedni.
Kattints a további képekért!

Minden idők egyik legsikeresebb női előadójának mondhatja magát Cher, akiről első látásra el sem hisszük, hogy már 75 éves. A popdíva elképesztően tartja magát, ám ez nagyrészt a plasztikai beavatkozásainak köszönheti.

Leadfotó: Instagram/ stockard_channing

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.