Sztárok

Repül az idő: Nagy Ervin ritkán látott lánya kész hölggyé cseperedett, le sem tagadhatná az édesapját – fotók

Nagy Ervin lánya rengeteget nőtt az utóbbi időben: a 12 éves Lola bájos, fiatal hölggyé cseperedett, és már most édesapja kiköpött mása.

Apja lánya

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, Nagy Ervinnél és Borbély Alexandránál beköszöntött a gyermekáldás nyár elején, ráadásul duplán, a párnak ugyanis ikreik lesznek, két kislány. A Jászai Mari-díjas színész még 2019-ben kérte meg szerelme kezét, ám az esküvőt a pandémia miatt kétszer is elhalasztották, végül tavaly augusztusban végre oltár elé álltak. A színészpáros úszik a boldogságban, alig várják, hogy a kezükben tarthassák az ikreket, örömükben pedig Ervin előző kapcsolatából született lánya, Lola is osztozik, aki mostanra csodaszép, fiatal nővé érett. Mutatjuk:

Nagy Ervin közel tíz évig élt házasságban Váczi Rozival: 2010-ben világra jött közös kislányuk, aki a Lola nevet kapta. A szülők kapcsolata végül megromlott, s bár viharosan váltak külön, mostanra rendeződött a viszonyuk.
Kattints a további képekért!

Christie Brinkley egyszerűen nem öregszik: a világhírű modell 68 évesen is bombasztikus formában van, a szerencsés géneket pedig kisebbik lánya, Sailor Lee is örökölte.

Leadfotó: Instagram/ nagy_ervin_hivatalos

Oldalak

Sztárok