Nem ismersz rá: így nézett ki Shakira, mielőtt híres lett – fotók

Ma már mindenki szőke bombázóként ismeri Shakirát, ám a kolumbiai származású énekesnő tiniként teljesen máshogy nézett ki.

Miből lesz a cserebogár?

A Grammy-díjas popdíva Latin-Amerikában az 1990-es évek közepétől a pop-rock-latin zene egyik legnagyobb alakja, a 2000-es évektől pedig a világ egyik legsikeresebb előadóművésze. 2001-ben megjelent első angol nyelvű lemeze, a Laundry Service az egész világon ismertté tette, melyből 15 millió példány talált gazdára, Shakira pedig azóta is a valaha élt egyik legnépszerűbb énekesnőnek számít. Lehíresebb dalai közé tartozik a Whenever, Wherever, a Hips Don’t Lie, a La Tortura, valamint a Waka Waka, melyet a 2010-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos indulójának választottak. Gigaslágerekre, rangos díjakra és óriási rajongótáborra lehet büszke, ráadásul a magánélete is szépen alakult, hiszen 2011 óta boldog párkapcsolatban él a szerelmével, Gerard Piqué labdarugóval, akitől két gyermeke született. Elképesztő énekhangja, ritmusérzéke és előadói tehetsége mellett pedig fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors: a bombázó hírességért férfiak milliói rajonganak világszerte, ráadásul ma is pont olyan dögös, mint karrierjének kezdetén. Kamaszkorában azonban nem volt mindig az a vagány, szőke bombázó, aki lehetetlen gyorsasággal tekeri a csípőjét a videoklipekben, sőt: bár szépséges babaarca már akkoriban is vonzotta a tekintetet, tény és való, hogy Shakira látványos átalakuláson ment át az évek során. Tinédzserkori fotóiért kattints a galériánkra!

Hihetetlen, de Shakira február 2-án már 45 éves lesz, ami egy csöppet sem látszik rajta. A kolumbiai énekesnő a kétezres évek elején robbant be a köztudatba, ekkor ismertük meg hosszú, szőke hajjal. Pedig nem volt mindig ilyen!
Kattints a további képekért!

A kidolgozott felsőtestéről híres színész termetes pocakot növesztett egy filmszerep kedvéért. Szinte hihetetlen az átváltozás, amit mindössze néhány hét alatt ért el a színész.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak