Ásó, kapa, nagyharang: ezek voltak az év legemlékezetesebb sztáresküvői – fotók

Várkonyi Andrea, Majka, Nagy Ervin – csak néhány név azon magyar hírességek közül, akik 2021-ben mondták ki a boldogító igent.

Oltár elé álltak

Bár a tavalyi évhez képest 2021 is rendhagyónak bizonyult a koronavírus-járvány miatt, sokan döntöttek úgy hazánkban és külföldön, hogy ha szűk családi körben, de csak azért is örök hűséget fogadnak egymásnak. Szerencsére a nyári időszak már jobban kedvezett a nagyszabású, akár több mint száz fős lakodalmaknak, így voltak olyan színészek, zenészek, előadók, influencerek és modellek, akik világraszóló esküvő keretein belül álltak oltár elé – persze akadtak olyanok is, akik titokban, a nyilvánosság kizárásával tartották meg a nagy napot. Galériánkban összegyűjtöttük, kik azok, akik idén keltek egybe:

Magyarország egyik legsikeresebb rappere, Majka már tíz éve van együtt gyermekei anyjával, ám a pár csak idén állt oltár elé. Eredetileg az év első felében tartották volna a ceremóniát, de a koronavírus közbeszólt, ezért új időpont mellett döntöttek. Így esett a választás augusztus végére, bár a nyár elejéig még ebben sem voltak biztosak, hiszen nem lehetett tudni, hogy a pandémia nem húzza-e keresztbe újra a számításaikat. A nagy napon a sztárpárt igyekezett a nyilvánosság kizárásával, csakis az általuk meghívott szeretteik körében ünnepelni a nagyszabású luxusesküvőn.
Kattints a további képekért!

A 48 éves műsorvezető újabb magánéleti titkairól rántotta le a leplet, és soha nem hallott részleteket osztott meg eljegyzéseivel kapcsolatban.

Leadfotó: Instagram/ majesz187, varkonyiandrea_va, nagy_ervin_hivatalos

Oldalak