Sértő üzenetekkel bombázzák Vastag Csaba párját – Az énekes kiosztotta a kommentelőket

Vastag Csaba és kedvese Evelin lángoló szerelmüket élik, néhány kommentelő azonban nem nézi jó szemmel a pár boldogságát.

Betelt a pohár

Bőven akadnak olyan kommentelők, akik bántó, sértő üzenetekkel bombázzák Vastag Csabáékat, sőt egyre több képtelenséget terjesztenek róluk – írja a BEST nyomán az NLC.

A népszerű énekes párjának, Evelinnek bőven kijutott mostanában a negatív és sértő kommentekből. Sőt, olyan rosszindulatú pletykák is napvilágot láttak, minthogy Evelin „dubajozik”. A fiatal szépséget olyannyira bánthatták már ezek a megjegyzések, hogy egyes kápei alatt a hozzászólás lehetőségét is letiltotta.

„Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól”

– jelentette ki Vastag Csaba, aki szerint az emberek rosszindulata mögött csak a féltékenység áll: túl unalmas a saját életük, így sokan inkább izgalmas sztorikat kreálnak.

Arianát mostmár vonzza a divat és a média, így semmi akadálya, hogy használja saját Instagramfiókját.

Leadfotó. Vastag Csaba/Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.