Sztárok

Veszélyben Észak-Korea? Kiderült, mi állhat Kim Dzsongun drasztikus fogyásának hátterében

Az Észak-Koreából érkező hírek szerint legfőbb vezetőjük, Kim Dzsongun nincs túl jól az utóbbi időben – vajon tényleg egy betegségnek köszönheti látványos fogyását?

Látványos átalakulás

Mint ahogyan arról január elején mi is beszámoltunk, Észak-Korea legfőbb vezetőjéről az új esztendő első pár napjában olyan fotók jelentek meg, amelyek az látszik, Kim Dzsongun mennyire lefogyott az utóbbi időben – a képeken szinte rá sem ismerni a diktátorra, aki korábban épp arról volt híres, hogy egyáltalán nem veti meg az élvezeteket. Sajtfüggősége például igencsak meglátszott rajta, mióta csak „ismerjük”, de azt mindig is tudni lehetett róla, hogy őt egyáltalán nem zavarták a plusz kilók, sőt mi több, örült is nekik, ugyanis célja a hízással az volt, hogy minél jobban hasonlítson nagyapjára, a dinasztiaalapító Kim Ir Szenre. Nos, úgy tűnik, változhatott a véleménye a dologról, hiszen Kim jó pár kilótól megszabadult, így sokakban felmerült a kérdés, vajon miért? Miért éppen most? És hogy csinálta, hogy ennyire rövid idő alatt ilyen sokat fogyott? A válasz egyesek szerint az, hogy a vezető súlyos betegséggel küzd, ezért Észak-Korea jövője is veszélyben lehet.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A megemelkedett rezsiárak mellett sorra húzzák le a redőnyt éttermek és üzletek is, hiszen nem tudnak annyi bevételt termelni, hogy túléljenek. Ez azt is jelenti, hogy tömegek veszítik el az...
Lifestyle
Innentől kedve a cégeknek lehetősége van euróban vagy amerikai dollárban befizeti az iparűzési adót.
Sztárok
Tolvai Reni bevállalós videót közölt Instagram oldalán, azonban a követői nem nézték jó szemmel az énekesnő viselkedését.