Schumacher és élete szerelme - Egy igazi love story

Sosem állt skalpvadász hírében a több mint egy hónapja mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher autóversenyző. A rendkívül súlyos síbalesetet szenvedő Forma 1-es világbajnok ágyánál felesége, Corinna Schumacher virraszt.

Szárba szökken a szerelem

A sportág eddigi legeredményesebb pilótája 1995-ben vette feleségül Corinnát, aki két gyermekkel ajándékozta meg a német sztársportolót. Gina Maria és Mick Schumacher édesanyja, Corinna Betsch 1991-ben ismerkedett meg a nagymenő autóversenyzővel, aki 1975-ben, hatévesen érte el első sportsikereit. A szőke szépség, Corinna korábban is vonzódott az autóversenyzőkhöz, hiszen Schumi előtt Heinz-Harald Frentzen barátnője volt. A világbajnok pilóta és arája 1995-ben, a bonni Petesberg várkápolnájában kötöttek házasságot, s hűségük szemmel láthatóan örökké tart. Corinnáról elég keveset tudni: annyi bizonyos, hogy Michaelt megelőzően kereskedelmi ügyintézőként kereste kenyerét.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A majdnem húsz éve Svájcban lakó Schumacher-család az alpesi bankállam egyik leggazdagabb famíliájának számít, ám a hitveseket eddig elkerülte a média- és a bulvárfelhajtás. Michael és Corinna az utóbbi években lovas vállalkozásokat indított be: Svájcban és az Egyesült Államokban egyaránt hipermodern western-lovardákat hoztak létre. A remek westernlovas- és üzletasszony Corinna azonban gyermekeivel együtt a franciaországi Grenoble-be költözött, ahol éjjel-nappal virrasztanak a mesterséges kómából éppen ébredező világbajnok, édesapa ágyánál.

Schuminé legnagyobb vágya pedig férje felépülése mellett a csend: legutóbb nyilvánosan kérte az újságíróktól, hogy a lehető legkevesebb felhajtás és bulvárcikk jelenjen meg róluk, s ezzel segítse a média Michael Schumacher gyógyulását.

Fotók: welt.de, cs-ranch.eu, irishmirror.ie

Oldalak

Szólj hozzá Te is!