Schobert Norbi nagyobbik fia elképesztő átalakuláson esett át: már most igazi szívtipró a 16 éves Norbika

Ifjabb Schobert Norbi most már biztos, hogy szülei nyomdokaiba lépett, már ami erőnlétét és kigyúrtságát illeti – olyan kockahasat villantott a minap, hogy a lányok nem győznek olvadozni fotója alatt.

Szülei nagyon büszkék rá

Schobert Norbert fitneszedző és Rubint Réka családja az őket ért nehézségek és támadások ellenére maga a megtestesült boldogság, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy gyermekeik rendre elismerően szólnak szüleikről, illetve fotóikon is sugárzik a boldogság és a családi idill. Norbinak és Rékának három gyermeke született: Lara 2003-ban, Norbika 2005-ben, Zalán pedig 2011-ben látta meg a napvilágot, így lett teljes a Schobert-család. A házaspár, illetve Lara és Norbert rendszeresen megosztják életük jelentősebb pillanatait közösségi oldalaikon, a gyerekek pedig rengeteg követővel rendelkeznek az Instagramon, így nem csoda, hogy ifjabbik Norbi legfrissebb képére temérdek lájk és komment érkezett, hiszen megdöbbentő kockahasat villantott egy családi nyaralás alkalmából.

Schoberték épp a Seychelle-szigeteken időznek, ahová természetesen a gyerekeket is magukkal vitték – a fitneszguru például ezt a fotót is megosztotta pihenésükről, azonban egy másik felvétel még nagyobb sikernek örvendett.
Kattints a további képekért!

Nagy örömmel mondott igent egy fontos felkérésre Vastag Csaba. Az énekes izgatottan várja már a rá váró feladatot és azt ígéri, mindent belead, hogy felejthetetlen élményt okozzon.

Leadfotó: Instagram/norbi.update

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.