Sztárok

"Nagyon hálás vagyok" - Vastag Csabát óriási megtiszteltetés érte

Nagy örömmel mondott igent egy fontos felkérésre Vastag Csaba. Az énekes izgatottan várja már a rá váró feladatot és azt ígéri, mindent belead, hogy felejthetetlen élményt okozzon.

Szakmai elismerések

Vastag Csaba a legaktívabb magyar előadók közé tartozik, emellett számos rangos kitüntetés tulajdonosának is mondhatja magát: korábban Fonogram-díjjal jutalmazták, de elnyerte a Szenes Iván-díjat is. Az énekes az X-Faktor legelső, 2010-es évadában tűnt fel testvérével, Vastag Tamással együtt: azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe, s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét, azóta pedig számos elismerésben részesült és több rangos díjat is bezsebelt. Mint azt a Femcafe.hu is megírta, nemrég például Pilinszky János Tilos csillagon című versét zenésítette meg, amely feldolgozással 150 pályamű közül az első helyezettnek járó elismeréssel jutalmazták a Kertész Imre Intézet „Pilinszky Másként” versmegzenésítési pályázatán. „Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen a pályázaton. Fontosnak tartom az ilyen kezdeményezéseket, mert visszahozzák a költészetet az életünkbe” – nyilatkozta akkor az előadó, aki most újabb komoly mérföldkőhöz érkezett.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!