Jaipur uralkodója épp olyan, mint Aladdin: a 24 éves maharadzsa elképesztően sármos, gyönyörű szemeivel minden nőt levesz a lábáról

A jó hír pedig az, hogy a hírek szerint az ifjú herceg még szingli, így van még esély arra, hogy egy átlagos nő meghódítsa a szívét.

Mindenhez ért, emellett pedig uralkodó és még jóképű is

Jaipur India északnyugati részén található, és Rádzsasztán szövetségi állam fővárosa, amit még 1727-ben alapított II. Dzsaj Szingh maharadzsa. Egy későbbi uralkodó aztán 1876-ban rózsaszínűre festette az óvárost, ugyanis asztrológusai azt mondták neki, hogy ez a szín szerencsét hoz neki – ezt a szokást a mai napig tartják, az épületeket azóta is rózsaszínűre festik, így nem csoda, hogy Jaipurt sokan India egyik legszebb városának tartják különlegessége miatt. Bavani Szingh volt a város utolsó hivatalos maharadzsája, aki 2011-ben 79 évesen hunyt el – utódja a most 24 éves Sawai Padmanabh Szingh, becenevén Pacho, aki a jaipuri uralkodó család 303. leszármazottja, és külsejét tekintve simán játszhatná Aladdint is a meséből készült filmben. Galériánkban mutatjuk!

Pacho 12 évesen lett Jaipur maharadzsája, azaz uralkodója, ám ez egyáltalán nem hivatalos, ugyanis 1971-ben Indiában eltörölték a fejedelmi címeket és kiváltságokat, mégis mindenki királyként tekint a 24 éves férfira, akinek keresztapja egyébként a brit Károly király.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...