Sztárok

„Soha ne függj férfitól!” – Fontos dolgot üzent nőtársainak Megyeri Csilla

Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a másikra egyedülállóvá válna.

Büszke az önállóságára

Csilla arra bíztatja követőit, hogy tanuljanak, dolgozzanak és kitartóan, lépésről-lépésre haladjanak a céljaik felé – önállóan. „Rólunk sokan nem tudják, hogy Zsoltival külön kasszán vagyunk. Én nem az a nő vagyok, aki pénzt kér a párjától valamire. Nekem ezt a szüleim megtanították, hogy mindig állj a saját lábadon, legyen tartalékod, legyen bevételed, ne függj férfitól! Soha. Ha Zsoltival vitatkozunk, néha azt mondom neki, hogy az én anyagi helyzetem semmiben nem változna, ha holnap itt hagynálak. Ez tök jó dolog, mert ad egy magabiztosságot, és én ezt tartom normálisnak. Erre nőként büszke vagyok” – mondta Megyeri Csilla, a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.