Sztárok

Micsoda? Leonardo DiCaprio kis híján bukta a Titanic főszerepét: ezért csúszott le majdnem legikonikusabb alakításáról a színész

Ma már lehetetlen elképzelni Leonardo DiCaprio nélkül a Titanicot, pedig hajszál híján úgy alakult, hogy a színész helyett valaki más játssza el Jack Dawson karakterét.

Nem volt zökkenőmentes a szereplőválogatás

Rose DeWitt Bukater és Jack Dawson romantikus, egyben tragédiába fulladt sztorija mind a mai napig óriási népszerűségnek örvend az egész világon, emellett változatlanul képes könnyeket csalni milliók szemébe. Hollywood történetének egyik legmodernebb, legdrágább, s egyben legmagasabb bevételű filmje örökre egybeforrt a két főszereplő, Kate Winslet, valamint Leonardo DiCaprio nevével, akik olyan parádés alakítást nyújtottak a vásznon, hogy karaktereik mostanra legendássá váltak. Nemrég azonban napvilágot látott egy korábban sosem hallott titok, miszerint kis híján valaki más szerepelt a színésznő oldalán a világhírű filmsztár helyett. Részletek a galériában!

A Titanicot a háromszoros Oscar-díjas James Cameron rendezte, aki a GQ magazin számára készített videóban mesélt karrierjének legfontosabb állomásairól, valamint arról, hogyan zajlott Leonardo DiCaprio meghallgatása a film szereplőválogatásán.
Kattints a további képekért!

Hollywood történetének egyik legmodernebb, legdrágább, s egyben legmagasabb bevételű filmje az egész világgal megismertette Kate Winslet és Leonardo DiCaprio nevét. A Titanic közel 25 év után is ugyanolyan töretlen sikernek örvend, mint a megjelenésekor, ám ez még nem jelenti azt, hogy hibátlan lenne.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.