Sztárok

Szívszorító vallomást tett Kovács Kati: az énekesnő önmagát hibáztatja Balázs Fecó haláláért

Az előadóművész egy friss interjúja során a múltba tekintett: felidézte, hogy pályatársaival együtt sokszor óvatosságra intették az egészségét cseppet sem féltő Balázs Fecót, aki két évvel ezelőtt hunyt el koronavírus-fertőzésben. Kovács Kati azt mondja, bizonyos mértékig ő maga is felelős kollégája haláláért.

"Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk"

Szombaton, azaz november 26-án lesz két éve, hogy koronavírus-fertőzésben elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zeneszerző, a Korál együttes egykori legendás frontembere. Az előadóművész emléke azóta is elevenen él rajongóiban, tisztelőiben és természetesen hajdani pályatársaiban is - sőt, a Bors cikke szerint Balázs Fecó síremléke az utóbbi időben valóságos zarándokhellyé vált az Óbudai temetőben.

Kovács Kati a Borsnak így mesélt Balázs Fecóhoz fűződő emlékeiről: "Nekem Balázs Fecó egy hihetetlenül tehetséges ember volt. Sokszor énekeltünk közösen, és megannyi jó pillanatunk volt együtt. Aztán jött ez a fránya covid." A jeles énekesnő hozzátette: kollégáival együtt sokszor óvatosságra intették az egészégét még a koronavírus-járvány csúcsidőszakában sem féltő Balázs Fecót, aki azonban nem hallgatott rájuk. "Emlékszem arra, nagyon sokszor szóltunk neki, hogy ne menjen tömegbe. Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk. Volt neki egy nagy terve, közelgő hetvenedik születésnapjára szeretett volna egy koncertet az Arénában…" - idézte vissza a két évvel ezelőtti eseményeket Kovács Kati.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.