Sztárok

Szívszorító vallomást tett Kovács Kati: az énekesnő önmagát hibáztatja Balázs Fecó haláláért

Az előadóművész egy friss interjúja során a múltba tekintett: felidézte, hogy pályatársaival együtt sokszor óvatosságra intették az egészségét cseppet sem féltő Balázs Fecót, aki két évvel ezelőtt hunyt el koronavírus-fertőzésben. Kovács Kati azt mondja, bizonyos mértékig ő maga is felelős kollégája haláláért.

"Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk"

Szombaton, azaz november 26-án lesz két éve, hogy koronavírus-fertőzésben elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zeneszerző, a Korál együttes egykori legendás frontembere. Az előadóművész emléke azóta is elevenen él rajongóiban, tisztelőiben és természetesen hajdani pályatársaiban is - sőt, a Bors cikke szerint Balázs Fecó síremléke az utóbbi időben valóságos zarándokhellyé vált az Óbudai temetőben.

Kovács Kati a Borsnak így mesélt Balázs Fecóhoz fűződő emlékeiről: "Nekem Balázs Fecó egy hihetetlenül tehetséges ember volt. Sokszor énekeltünk közösen, és megannyi jó pillanatunk volt együtt. Aztán jött ez a fránya covid." A jeles énekesnő hozzátette: kollégáival együtt sokszor óvatosságra intették az egészégét még a koronavírus-járvány csúcsidőszakában sem féltő Balázs Fecót, aki azonban nem hallgatott rájuk. "Emlékszem arra, nagyon sokszor szóltunk neki, hogy ne menjen tömegbe. Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk. Volt neki egy nagy terve, közelgő hetvenedik születésnapjára szeretett volna egy koncertet az Arénában…" - idézte vissza a két évvel ezelőtti eseményeket Kovács Kati.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.