Sztárok

Salma Hayek gyönyörű tinilányával vonult végig a kamerák előtt: a 15 éves Valentina szépsége édesanyjáén is túltesz

A 2023-as Oscar-gáláról Salma Hayek sem hiányozhatott, aki óriási meglepetést okozott a jelenlévőknek, hiszen meseszép tinilányával érkezett a vörös szőnyegre.

Nem esett messze az alma a fájától

Salma Hayek 2009-ben, Valentin-napon kötötte össze életét Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel, két évvel azután, hogy világra jött közös lányuk, Valentina, aki mostanra elbűvölő fiatal hölggyé érett. A sztárcsemete ha akarná, sem tagadhatná le híres édesanyját, hiszen elképesztő közöttük a hasonlóság, amire mostanra természetesen a nagyvilág is felfigyelt, ennek köszönhetően pedig tavaly együtt szerepeltek a mexikói Vogue címlapján. A híresség ügyel arra, hogy csak különleges alkalmakkor mutassa meg a családtagjait a nyilvánosság előtt, így sokakat ért meglepetésként, amikor az idei Oscar-gálán Valentinával az oldalán jelent meg. Anya és lánya mesésen mutattak együtt a vörös szőnyegen, ráadásul még arra is figyelmet fordítottak, hogy összeöltözzenek.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.