Sztárok

Oscar-díj 2023: íme a nyertesek listája – Ezúttal nem jött be a papírforma, meglepő, kik távoztak szoborral a gáláról

Immáron hivatalos, melyek voltak 2022 legjobb filmjei az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája szerint.

Egész Hollywood ünnepel

Mint ahogy mindig, úgy idén is az Oscar-gála volt az év legjobban várt eseménye, nem véletlenül: óriási izgatottság előzte meg a díjátadót, hiszen az ünnepélyes keretek között megrendezett ceremónián a filmipar legrangosabb arany szobrocskáit adják át az arra érdemes színészeknek, valamint a szakmában dolgozó szakembereknek. A hagyományokhoz híven a 95. gálát ezúttal is Los Angelesben, a Dolby Színházban rendezték meg, a házigazda pedig Jimmy Kimmel humorista volt, aki számtalanszor csalt könnyeket remek poénjaival a résztvevők szemébe. Az idei év nagy esélyesei között tartották számon a Minden, mindenhol, mindenkor, az Avatar: A víz útja című filmet, illetve A sziget szellemei című fantasztikus alkotást, míg a legjobb férfi főszereplő kategória nyertesének gyakorlatilag már jó előre Austin Butlert könyvelték el sokan az Elvisben nyújtott alakításáért. Nos, galériánkat átlapozva megtudhatod, mennyire jött be ezúttal a papírforma!

Legjobb film: Nyugaton a helyzet változatlan Elvis Avatar: A víz útja Minden, mindenhol, mindenkor (nyertes) A Fabelman család Tár A sziget szellemei Top Gun: Maverick A szomorúság háromszöge Women Talking
Kattints a további képekért!

A színésznő most sem okozott csalódást: káprázatosan volt, mint mindig, nem is találunk méltó szavakat csodás outfitjére.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.