Sztárok

Főszerepet kapott Rubint Réka látványos dekoltázsa - Mindenki arra figyel ezen a nyaralós fotón

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi kivett két hét szabadságot, majd három gyerekükkel együtt nyaralni indultak. A szerelmes házaspár a szálloda medencéjéből posztolt egy szelfit, amin a fitneszlady még a szokottnál is dögösebb. Nézd meg Réka bikinis fotóit!

Rubint Réka kitette a melleit

A 38 éves Rubint Réka és férje, a 45 éves Schobert Norbi idén két hét szabadságot vett ki, majd fogták a gyerekeket és elindultak egy csodálatos családi nyaralásra az olaszországi Jesolóba. Ahogyan eddig, úgy most is szívesen mutatják meg rajongóiknak, merre járnak, ezért hétfőn délután a szálloda medencéjéből posztoltak egy szelfit. A képen azonban nem csak széles mosolyuk és Norbi karórája látszik, hanem Réka méretes keblei is. A rajongók egyébként imádják a fotót, amin nem is csodálkozunk.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/rubintreka

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...