Sztárok

A rákbeteg Terry Black fiának barátait ölték meg Münchenben - Együtt gyászol gyermekeivel

Terry Black fiának iskolatársai is a müncheni terrortámadás áldozatai között vannak, így a súlyos beteg transzvesztita előadóművészt óriási kihívás elé állította az élet.

Terry Black fiának iskolatársai haltak meg Münchenben

A 68 éves Terry Black már hosszú ideje Münchenben él adoptált gyermekeivel, Danikával és Fannikával, akik ott járnak iskolába. A transzvesztita előadóművész, aki sajnálatos módon már évek óta súlyos betegséggel, végbélrákkal küzd, most még nehezebb helyzetbe került. A pénteki müncheni terrortámadásban ugyanis három gyermek is életét vesztette, akik történetesen Terry fiának iskolatársai voltak. Emiatt háromfős családjuk már napok óta gyászol.

"A hétvége bizony nagyon szomorúan telt. Dani volt sulijából hárman voltak az áldozatok közt. Rohadt egy világban élünk és egyre rohadtabban fogunk. A hétvégén történtek rátelepednek az ember lelkére, agyára és tisztánlátására" - olvasható Terry Black Facebook-oldalán.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: bild.de

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.