Sztárok

Akár börtönbe is kerülhet Rihanna szerelme: A$AP Rocky a nyílt utcán lőtt rá egy barátjára

A rapper szerdán áll bíróság elé.

Saját barátjára nyitott tüzet

Vádat emelhetnek a barbadosi születésű énekesnő, a világhírű Rihanna partnere, A$AP Rocky ellen, amiért a rapper tavaly novemberben a nyílt utcán rántott fegyvert, majd rálőtt egy barátjára - adta hírül a People magazin. A zenész nagy botrányt kavart ügyéről már korábban is cikkezett a Femcafe.hu - áprilisban mi is megírtuk, hogy Rihanna szerelmét bilincsben vitték el a Los Angelesi- reptérről, miután az énekesnő társaságában hazatért egy nyaralásról. Később óvadék fejében szabadon engedték, most viszont eldőlt: az ügy bíróság elé kerül.

A sértett, A$AP Relli nemrégiben pert indított Rihanna partnere ellen. Hétfőn George Gascón, Los Angeles megye körzeti ügyésze arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a közismert zenész ellen vádat emelnek kétrendbeli, félautomata fegyverrel elkövetett testi sértés miatt.

"A nyilvános helyen való fegyverhasználat igen súlyos szabálysértés, amely tragikus körülményekkel is járhatott volna. Nemcsak a célszemélyen, hanem a Hollywoodba látogató ártatlan járókelőket illetően is" - mondta Gascón. A$AP Rocky-nak szerdán kell először megjelennie a bíróság előtt.

Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!