Sztárok

Letartóztatták a várandós Rihanna párját: A$AP Rocky egy lövöldözés miatt került bajba

Bilincsben vitték el a rappert a Los Angeles-i reptérről, miután hazatért Rihannával közös nyaralásáról. A$AP Rocky-t egy tavalyi leszámolásban játszott állítólagos szerepe miatt vették őrizetbe.

Lelőhetett egy embert

Nemrég még arról lehetett hallani, hogy A$AP Rocky megcsalta várandós kedvesét, ezért Rihanna ki is adta a rapper útját, a sztárpár azonban elegánsan szóra sem méltatta ezeket a rosszindulatú pletykákat. A feltételezések szerint már csak hetek kérdése, hogy világra jöjjön első gyermekük, az apukának azonban most más miatt fájhat a feje. Az LA Times tájékoztatása szerint szerda reggel rendőrök várták az énekesnő szülőhazájából, Barbadosról magángéppel hazatérő rappert a Los Angeles-i reptéren, és helyben le is tartóztattak. A gyanú szerint halálos fegyverrel követett el testi sértést, vagyis rálőtt egy emberre még tavaly novemberben.

November 6-án, kicsivel este 10 óra után vita alakult ki két ismerős között Hollywoodban, ami lövöldözésbe torkollt. Az áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett, orvosi ellátásra szorult. Az incidens után a gyanúsított és két másik férfi elmenekült a helyszínről. Most az előadót, születési nevén Rakim Mayerst vádolják azzal, hogy elsütötte a fegyvert. Nem ez az első eset, hogy összetűzésbe kerül a rendfenntartó szervekkel. 2019 nyarán egy svédországi fesztiválon tanúsított viselkedése miatt ítélték el, szintén testi sértés vádjával. Ekkor egy utcai verekedés során rátaposott egy férfira, akit előtte a földre dobott Stockholmban. Mayers ekkor önvédelemre hivatkozott, a bíró pedig úgy döntött, tettéért nem érdemel börtönbüntetést.

Egyre rosszabb állapotban van Phil Collins. A Genesis együttes legendás frontembere évek óta egészségügyi problémákkal küzd, kínjai pedig napról napra elviselhetetlenebbek.

Leadfotó: John Shearer/WireImage

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.