Sztárok

Megnősült Ránija királyné fia: a koronaherceg szerelme volt a legszebb menyasszony, akit valaha láttunk – Fotók

A jordán királyi esküvőn többek között Katalin és Vilmos is tiszteletét tette.

Eljött a nagy nap, mindenki csodálatosan festett

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a jordán trón várományosára, a sármos Hussein hercegre is rátalált már a szerelem Rajwa Al Saif személyében, így ő sem erősíti már a szingli királyi leszármazottak táborát. A trónörökös koronaherceg tavaly augusztusban kérte meg szerelme kezét, a királyi menyegzőnek pedig a mai napon lehetett szemtanúja a világ. A lagzin természetesen más királyi famíliák tagjai is tiszteletüket tették, jelen volt többek között Vilmos herceg, Katalin hercegné, Máxima holland királyné, Erzsébet belga hercegnő, Viktória svéd királyi hercegnő, Mária dán királyi hercegné, valamint Beatrix hercegnő is. Egy azonban biztos: a nagy napon kétségkívül minden szempár a csodaszép Rajwára, Ránija királyné újdonsült menyasszonyára szegeződött, aki szemkápráztatóan szép ara volt. Galériánkban mutatjuk az esküvőn készült első fotókat!

Katalin hercegné egy pompás, mégis visszafogott Elie Saab ruhakölteményt választott a jordán királyi menyegzőre, amivel kétségkívül eleget tett a dress code-nak, ami az volt, hogy a női vendégek hosszú, zárt ruhában érkezzenek az esküvőre.
Kattints a további képekért!

Hussein herceget a világ egyik legdögösebb szingli szívtiprójaként tartották számon, ám tavaly augusztusban nők millióinak reménye szállt el, hiszen a trónörökös hivatalosan is bejelentette eljegyzését.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...