Sztárok

Ennyi pénz a világon nincs! Csillagászati összegekkel gazdagodtak tavaly a legmenőbb magyar hírességek

Háború ide, inflációs válság oda, a magyar sztárvilág krémje 2022-ben is remek pénzügyi évet zárt. Azonnal jövünk a részletekkel.

Most sincs okuk panaszra

Jóllehet immáron több mint egy éve tart az orosz-ukrán háború, melynek következményeképp súlyos inflációs válság sújtja Magyarországot, hazánk legmenőbb és legkeresettebb celebritásai 2022-ben is remek pénzügyi évet zártak - derül ki a 24.hu friss cikkéből. Lapozz tovább: galériánkban megmutatjuk, mennyi pénzt tettek zsebre tavaly a legkedveltebb hazai előadóművészek, televíziósok és influenszerek!

Majka cége, a Dyma MM Kft. 2021-et 300 millió forintos árbevétellel, illetve 84 milliós eredménnyel zárta, előbbi 2022-ben 380 millióra nőtt, utóbbi 78 millióra csökkent. A beszámoló mellé jegyzőkönyvet csatoltak, melyből kiviláglik, hogy Majka az előző év eredménytartalékának terhére 80 millió forintos osztalékot vett ki a cégéből.
Kattints a további képekért!

A színészpár árulja impozáns dunakeszi otthonát, ami nemcsak gyönyörű, de még medence is van.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...