Sztárok

Brutálisan meghízott, veszélyes szenvedélybetegségekkel küzd Kim Dzsongun: durva dolgot szúrtak ki az észak-koreai vezető karján

Egyre súlyosbodó egészségügyi problémái miatt ördögi körbe kerülhetett Észak-Korea első embere.

Megrendült az egészsége

A dél-koreai hírszerzés információi szerint rohamosan romlik Kim Dzsongun észak-koreai vezető egészségi állapota. Úgy hírlik, Kim Dzsongun immár 140 kilogrammot nyom, és súlyos alvászavar nehezíti meg a mindennapjait - idézték a törvényhozók szerdán az ügynökség beszámolóját. A dokumentumot Kim Kju Hjun, a dél-koreai Nemzeti Hírszerző Szolgálat (NIS) igazgatója a parlamenti hírszerzési bizottság ülésén ismertette – derült ki a bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjainak tájékoztatásából. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

„Abból kiindulva, hogy az észak-koreai hatóságok áprilisban tevékenyen gyűjtötték a legfrissebb orvosi információkat, beleértve az olyan gyógyszereket, mint a zolpidem, amelyet a magas rangú tisztviselők álmatlanságának kezelésére használnak külföldön, a NIS becslése szerint Kim elnöknek jelentős alvászavara van” – mondta el a zárt ajtók mögött tartott ülést követően Ju Szang Bum, a dél-koreai parlament hírszerzési bizottság egyik tagja, a kormányzó Néphatalom Pártjának képviselője.
Kattints a további képekért!

2015-ben diagnosztizálták daganatos betegséggel a világhírű akciósztárt. Lundgren csak most osztotta meg a nyilvánossággal torokszorító titkát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.