Sztárok

Fel sem lehet ismerni: ő játszotta Jack Nicholson fiát a Ragyogásban, így néz ki napjainkban az egykori gyerekszínész

Danny Lloyd alakította Jack Nicholson fiát a Ragyogás című horrorban, azonban amilyen hirtelen megismerte a közönség, olyan gyorsan tűnt el a nyilvánosság szeme elől. Vajon mi történt vele a kultfilm megjelenése után?

Emlékszel rá?

Stephen King A ragyogás című regényéből Stanley Kubrick készített filmadaptációt 1980ban; a hátborzongató alkotás annyira zseniális lett, hogy megalapozta a horror műfaját, s mind a mai napig mesterműként emlegetik – azt sem túlzás kijelenteni, hogy a kultfilmben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja a főszereplő, Jack Torrance megszemélyesítőjeként. Az ikinokus karakter fiát alakító gyereksztár, Danny Lloyd alig volt 8 éves, amikor megkapta a szerepet, a rajongók körében pedig még most is rejtély, mi történt vele az alkotás debütálása óta, tudniillik ma már szinte semmit sem lehet hallani róla. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott az évek múlásával az egykori színész:

Danny Lloyd az 1980-ban bemutatott filmben még gyerekként tűnt fel, majd – a nagy siker ellenére – egyik pillanatról a másikra eltűnt.
Kattints a további képekért!

Az immáron 73 éves Shelley Duvall az 1980-as Ragyogás című horrorfilmben nyújtott alakításával vált közismertté, a forgatáson azonban olyan traumákat élt át, melyek örökre megváltoztatták az életét.

Leadfotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.