Hoppá: Radics Gigi ennek a világsztárnak bújna a bőrébe

Radics Gigi nagyon is egyedien reagált a témára, amit érdekes módon inkább ő hozott fel.

Most éppen lábadozik egy műtét után

Radics Gigi nem olyan rég egy műtéten esett át, de nem sürgősségi beavatkozás volt, hanem tervezett. Az énekesnő nem is akart köntörfalazni, így őszintén elmondta, milyen probléma miatt kellett kés alá feküdnie.

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta, jobb megszabadulni” – írta a posztjában a híresség.

Az endometriózis a termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10 százalékát érintő, krónikus, jóindulatú betegség. Méhnyálkahártyához hasonló – endometrium – szövet megjelenését és szaporodását jelenti a méh üregén kívül, leggyakrabban a kismedencében, a petefészkekben, illetve a hashártya felszínén.

Radics Gigi már gyógyul, és közben van ideje néhány bonyolultabb rajongói kérdésre is válaszolni. A galériánkból megtudhatjátok, melyik híresség bőrébe bújna bele szívesen!

Radics Gigi nemrég az Instagram-történetében indított kérdezz-feleleket, és tudjuk jól, ha ilyen van, a rajongók nem szokták visszafogni magukat, és szívesen elengedik a fantáziájukat.
Kattints a további képekért!

Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...