Ezért balhézott össze Bud Spencer magyar hangjával Kern András

Kern András sosem tagadta, hogy néhányszor összeszólalkozott Bujtor Istvánnal.

Ettől függetlenül nagyon erős barátság volt az övék

Remélhetőleg egy igazán felhőtlen hétvége áll Kern András mögött, mivel a legendás színész vasárnap ünnepelte a 76. születésnapját.

Anno 17 évesen már magáénak tudhatta a XIII. Országos Amatőr-film Fesztivál fődíját, a „Mi lesz?” című amatőr filmmel. Persze előtte gyerekszínészként is tudta, hogy ez a szakma lesz a szenvedélye.

Kern Woody Allen magyar hangjaként is elhíresült, és a hollywoodi legenda tavaly még egy videóüzenetet is küldött a magyar színésznek. Akkor novemberben 40 éve mutatták be a Vígszínházban a „Játszd újra, Sam!” című színdarabot, és Allen úgy gondolta, meg kell most már köszönnie a közös munkát.

Anno Kern András nagyon jó barátságot alakított ki Bud Spencer magyar hangjával, Bujtor Istvánnak is, de azért voltak nézeteltéréseik. A galériánkból kiderül, mi volt a legnagyobb mozgatórúgó ebben.

Kern András ugye Kardos doktor figuráját játssza el a legendás Bujtor-filmekben. Természetesen közte és Bujtor István között remek barátság alakult ki, de volt olyan dolog is, amit Bud Spencer magyar hangja nem igazán vett jó néven.
Kattints a további képekért!

Kern András évtizedek óta egyetlen nőért rajong: Judit olyan, akár Columbo felesége, hiszen kerüli a nyilvánosságot.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!