Sztárok

Így reagált Kamilla Harry megbocsáthatatlan vádjaira és bántó szavaira: a királyné mostohafia túllőtt a célon

Harry herceg Spare című memoárjában gyakorlatilag porig alázta Károly király feleségét, ám Kamilla a hihetetlenül bántó szavakra meglepő módon reagált.

Királynéhoz méltó reakció

Harry kapcsolata Kamillával sosem volt felhőtlen, ami nem is meglepő, hiszen a herceg nehezen tudta csak túltenni magát Diana hercegné halálán, és elfogadni azt, hogy apjának új választottja, sőt mi több, új felesége lett. Kamilla ráadásul Harry elmondása alapján nem könnyítette meg a herceg dolgát, és nem sokat tett azért, hogy a megfelelő mederbe terelje kapcsolatukat. Kettőjük viszonyáról Károly kisebbik fia Spare című memoárjában részletesen is beszélt, ám a herceg semmi szépet és jót nem írt életrajzi kötetében a királynéról, sőt mi több, igencsak elítélően és rossz hangnemben nyilatkozott róla. Ahogyan a Mirror is írja, a könyvben Harry több mint 60-szor említi Kamillát, mint a "másik nőt", illetve a "gonosz mostohaanyát" - nos, most az is kiderült, hogyan reagált erre tőle meglepő módon a királyné.

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy Károlynál akkor telt be a pohár, mikor megtudta, fia miket írt könyvében imádott feleségéről. A palota informátorai szerint az uralkodó ekkor dühbe gurult, ugyanakkor mélyen el is szomorodott, azt ugyanis eltűrte fiának, hogy Harry őt szapulja, azt viszonyt már nem tudta lenyelni, hogy a herceg Kamillát is bántja.
Kattints a további képekért!

Bár senki sem kérte Györgytől, hogy meghozza ezt a komoly és súlyos döntést, a herceg mégis hihetetlen lépésre szánta el magát azért, hogy segíthessen apjának és anyjának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Anthony Hopkins és Ian McKellen korábban a nagyvásznon is találkozott már, és a magánéletben is remek a kapcsolatuk, azt azonban legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy egyszer majd ilyen...
Sztárok
Meryl Streep lánya, Louisa Jacobson Gummer megható módon osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul azt is megmutatta, milyen gyönyörű nő rabolta el a szívét.
Lifestyle
Kedd reggel fontos bejelentést tett a Nemzetgazdasági Minisztérium.