Fegyveres őrök védik Harry herceg és Meghan Markle otthonát, a páros nagyon retteg valamitől

Meghan Markle és Harry herceg házát lehet, hogy bűnözők nézték ki maguknak.

A tolvajok ostobák lennének ezután bevenni a házat, vagy pont ellenkezőleg?

Pörög az élet a királyi család körül, és ahogyan mi is beszámoltunk róla, Katalin hercegné már elhagyhatta a kórházat a műtétje után.

III. Károly király is egy londoni magánklinikára feküdt be, ahol prosztataműtétet hajtottak végre rajta, de őt még elővigyázatosságból bent tartották.

Meghan Markle és Harry herceg azonban már régóta külön utakon járnak. A páros azonban nem olyan rég rossz híreket kapott Amerikában, ami miatt meg kellett erősíteni az őrséget a lakhelyüknél. A galériánkból kiderül, hogy mi történt pontosan!

Meghan és Harry éppen Jamaicában tartózkodott, a Bob Marley film premiervetítésén, miközben a 12 millió fontos kastélyuk szomszédságában profi bűnözők kezdtek el ügyködni, és rendesen kipakolták a házat.
Kattints a további képekért!

Bár senki sem kérte Györgytől, hogy meghozza ezt a komoly és súlyos döntést.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!