Szandi fiából elképesztően helyes pasi lett, aki végre megmutatta magát

Szandi és Bogdán Csaba fia nem igazán szokott nyilvános eseményekre járni a szüleivel.

Most kivételt tett, és megmutatta magát

Szandi alig 16 éves volt, amikor megismerte az akkor 32 éves Bogdán Csabát. Eleinte a korkülönbség és a szülői tiltás miatt titokban kellett találkozniuk, de hamarosan elkötelezték magukat egymás iránt, és 1999-ban összeházasodtak.

Az esküvőjükön Szandi édesapja is részt vett, aki eleinte nem fogadta el a kapcsolatukat, de később megbékélt mindennel. Jól döntött, mivel a szerelmesek mai napig együtt vannak egymással.

Szandi és Bogdán Csaba szerint a hit is segített nekik átvészelni a nehézségeket, és megtartani a szerelmüket. A párosnak három gyermeke van: Bogdán Blanka, Bogdán Domonkos, és Bogdán Csaba. A galériánkban megnézhetitek, hogy utóbbi mennyire helyes pasivá kezd válni!

Szandi 1996-ban végül Bogdán Csabához költözött, majd 1999-ben összeházasodott az Első Emelet együttes zeneszerző-gitárosával. Azóta három gyermeket neveltek fel, és a szerelmük még most is lángol.
Kattints a további képekért!

Szandi egy különleges fotót is elővett a múltból.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...