Radics Gigi szexibb, mint valaha: az énekesnő soha nem volt még ilyen vékony, csodás fotók készültek róla

Gigi bombaformában van, gyakorlatilag már egy deka felesleg sincs rajta, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a legfrissebb, róla készült fotósorozat.

Visszanyerte régi alakját

Mindenki megdöbbent, amikor nagyjából két évvel ezelőtt az akkor mindössze 24 éves Radics Gigi bejelentette, hogy várandós: végül 2020 októberében napvilágot látott Bella Szófia, Gigi és párja, Mikus Áron boldogsága pedig nem is lehetett volna nagyobb. Igen ám, de a Megasztár korábbi győztesénél is bekövetkezett az, amitől félt: elérte őt a szülés utáni depresszió, így Giginek nehéz napokon, sőt heteken kellett átesnie, lelki gondjaira pedig csak lánya volt a gyógyír, aki bearanyozta mindennapjait. Természetesen az énekesnő is jó pár pluszkilóval gazdagodott terhessége alatt, ám emiatt sosem fájt a feje: tudta, hogy idővel visszanyeri majd régi alakját, ezt pedig most sikerült is megvalósítania, Gigi ugyanis 30 kilót fogyott, így nem csoda, hogy készült róla pár szexi fotó is, amelyeket meg is osztott Instagram-oldalán. Galériánkban mutatjuk!

Radics Gigi nagyjából eképpen él a magyar emberek fejében: tökéletes smink, hibátlan, óriási mosoly, na meg persze a semmihez sem fogható énekhang.
Kattints a további képekért!

Barbara Eden egykor igéző szépség volt, ám mostanra a rengeteg plasztikai beavatkozástól felismerhetetlenné vált az arca.

Leadfotó: Facebook/radicsgigihivatalos

Oldalak