Látványosan lefogyott Radics Gigi: bomba formában van az énekesnő, 30 kilótól szabadult meg – fotók

Radics Gigi sosem szorongott amiatt, hogy nem nyerte vissza azonnal a szülés utáni alakját. Időt adott magának, és szép lassan, a saját tempójában megszabadult a feleslegtől.

Elképesztő átalakulás

Radics Gigi mindössze 24 éves volt, amikor világra hozta a kislányát: párjával, Mikus Áronnal ugyan nem tervezték előre a gyermekvállalást, mégis hatalmas boldogságként érte őket, mikor megtudták, hogy szülők lesznek. Bár a kis Bella bearanyozza a mindennapjaikat, a Megasztár egykori győztese korábban azt sem titkolta, hogy a szülés után depresszióval küzdött, de mostanra szerencsére túllendült a nehezebb időszakon. Az édesanya azon sem stresszelt, hogy a várandósság alatt felcsúszott rá néhány plusz kiló, és később, a szülés után sem görcsölt azon, hogy minél előbb visszaszerezze a régi alakját. Nemrég azonban szigorú diétába kezdett, amelynek meg is lett az eredménye: Gigi rengeteget fogyott és bomba formában tért vissza legújabb, Nem szóltál című videoklipjében, melyen Király Viktorral dolgozott együtt. További részletek a galériában!

Az énekesnő kislánya, Bella Szófia 2020 októberében látta meg a napvilágot, elmondhatatlan boldogságot okozva a szüleinek. Bár Gigi egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, a zenélést nem hagyta abba, sőt: ahogy ő fogalmazott, kifejezetten termékeny évet tudhat maga mögött.
Kattints a további képekért!

A dögös, szőke tévés jobb formában van, mint valaha.

Leadfotó: Instagram/ gigiradicsofficial

Oldalak