Film készül Audrey Hepburn életéről: kiderült, melyik világhírű színésznő alakítja a dívát

Audrey Hepburn életét eddig senki sem dolgozta fel a filmvásznon, egy olasz rendező azonban most nekifogott a munkálatoknak. Sőt, már azt is lehet tudni, melyik színésznő kapta a megtisztelő feladatot.

Filmen láthatjuk az életét

Az Oscar-díjas színésznőnek számos olyan alkotást köszönhetünk, melyek mind a mai napig bármikor a képernyő elé szegezik a tekintetet. Audrey Hepburn azonban sokkal több volt, mint hollywoodi ikon: az UNICEF jószolgálati nagyköveteként szívén viselte a gyermekek jogainak védelmét, elkötelezetten járta a világot és segítette a rászorulókat. Az egyébként nehézségek és személyes tragédiák által beárnyékolt magánélete mindig is érdekelte a közönséget, éppen ezért hihetetlen, hogy eddig nem készült életrajzi film a legendás színésznőről – legalábbis eddig. Luca Guadagnino olasz rendező – akinek többek között az Oscar-díjas Szólíts a neveden című filmet is köszönhetjük – most úgy döntött, vászonra viszi Audrey Hepburn történetét. További részletekért olvass tovább a galériában!

Audrey Hepburn a filmes alakításai mellett a divatra gyakorolt ​​hatásával, valamint nemzetközi jótékonysági tevékenységeivel vonult be a történelembe. Eleinte balettáncosnak tanult, musicalekben kapott kisebb szerepeket, emellett modellkedett is.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn bájos szépség, kiváló színésznő és odaadó édesanya volt, de ahogyan mindenkinek, neki is megvoltak a maga furcsa szokásai.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak