Hónapokra visszavonul a nyilvánosságtól Istenes Bence - ez áll döntése hátterében

A közkedvelt és sokat foglalkoztatott műsorvezető egy új Instagram-bejegyzésében magyarázza el ismerőseinek és rajongóinak, miért is akar néhány hónapot a taposómalomtól távol tölteni. A 34 éves híresség épp azon fáradozik, hogy meglelje lelki békéjét.

Megteremteni magunk körül a csöndet

Az évkezdet nem pusztán a szorgos átlagembereknek, de a leghíresebb és legfelkapottabb hírességek számára is nehézkes lehet olykor. Gondoljunk csak bele, a legfoglalkoztatottabb sztárok határidőnaplója már az év első napjaiban megtelhet, rengeteg felkérés, ajánlat és egyéb munkakötelezettség is várja őket, és könnyen előfordulhat, hogy az újévet követő őrült hajrában épp a lényeg - a befelé fordulás, a tűnődés, a "belső csend" - veszik el. Pedig az ünnepek végeztével is hihetetlenül nagy szükségünk van arra, hogy megteremtsük a magunk számára azokat az intim, bensőséges pillanatokat, amikor madártávlatból vizsgálhatjuk saját életünket, sorsunkat, közelmúltunkat, és higgadt körülmények között merenghetünk a közeljövőről.

Erre persze az esetek többségében sem időnk, sem energiánk nincs. Vannak azonban kivételek, akik úgy érzik, az új esztendőt nem érdemes rögtön padlógázzal elkezdeni. Istenes Bence, a 34 esztendős magyar műsorvezető is úgy érzi, bölcsebb, ha 2022 első pár (hó)napja számára nem a féktelen rohanásról és a krónikus munkamániáról szól: a celebritás úgy határozott, egy időre visszavonul a nyilvánosság elől. Ma egy Instagram-bejegyzéssel is jelentkezett, melyben részletesen megvilágítja váratlan döntése hátterét.

Lapozz, tudd meg, miért vonul vissza a műsorvezető!

Oldalak

  • 1
  • 2