Ez Rácz Jenő kedvenc magyaros étele, amiből bármennyit meg tud enni

Természetesen Rácz Jenőnek már nincsen kedve otthon főzni, hanem ezt a kedvesére, Rácz-Gyuricza Dórára bízza. Van egy fogás, amiben a Michelin-csillagos séf nagyon kritikus!

A Konyhafőnök zsűritagja tovább építgeti a birodalmát

Rácz Jenő az RTL műsorának köszönheti, hogy a népszerűsége az egekbe szökött, de a mesteri tudása, és az ételek iránti szeretete tette Michelin-csillagos séffé.

A rajongók nem fogják őt hiányolni a képernyőről, mivel A Konyhafőnök idén is elstartol, amiben Sárközi Ákos, valamint Fördős Zé szintén visszatér.

Viszont melyik az a magyar fogás, amivel Rácz Jenőt mindenképpen le lehet venni a lábáról? A galériánkban megmutatjuk nektek!

Rácz Jenő tovább építgeti a birodalmát, és nem olyan rég azt is elárulta, hogy az első külföldi étterme Kelet-Európában lesz, de ebben még lassan haladnak a dolgok.
Kattints a további képekért!

A Konyhafőnök zsűritagja nagyon sokáig kereste a szerelmet, mielőtt ráakadt Rácz-Gyuricza Dórára. Az is romantikus filmbe illő, hogy az RTL műsorának köszönhetik, hogy összejöttek.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.