A legnagyobb Azahriah rajongók csütörtök reggel óta várták, hogy bemehessenek a Puskás Arénába

Már nincs sok hátra, és megkezdődik Azahriah három napos menetelése a Puskás Arénában. Akik szemfülesek voltak, azok áron alul is tudtak venni jegyet.

A legnagyobb rajongók persze semmi pénzért nem váltak volna meg tőle

Az senki számára nem meglepő, hogy a világsztár Coldplay zenekarnak háromszor kell koncertet adnia most nyáron a Puskás Arénában, de ha egy magyar előadó csinálja meg utánuk ugyanezt, arra azért mindenki felkapja a fejét.

Természetesen akadtak elég sokan, akik a héten igyekeztek eladni a jegyüket, mivel közbe jött nekik valami, de itt tényleg csak a belépők 1-2 százalékáról beszélünk, ami ilyen tömegnél mindig előfordul. Aki szemfüles volt, az áron alul is tudott jegyet szerezni a gigászi koncertre.

A legnagyobb rajongók már csütörtök délelőtt óta a bejáratnál várakoztak. A galériánkból kiderül, miért döntöttek így!

Azahriah először két hónapon át egy próbateremben finomítgatta a műsort a zenekarával, de kedden már a stadion VIP-részlegén zenéltek.
Kattints a további képekért!

Holnap kezdetét veszi Azahriah óriási koncertőrülete a Puskás Arénában. A fiatal előadónak három nap is színpadra kell állnia.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.