Sztárok

Ezzel az egy feltétellel térhet vissza a munkához Katalin hercegné

Bár Katalin hercegné már nagyon szeretne visszatérni mindennapi feladatai elvégzéséhez, betegsége miatt egyelőre szigorú szabályokhoz kell tartania magát.

Szigorú szabályok vonatkoznak rá

Miután megkezdődtek kezelései, Katalin bejelentette, hogy egy időre visszavonul hivatalos feladataitól. Ennek ellenére még így is akad néhány jótékonysági projekt, melyeket szívügyének tekint, ezért bár egyelőre csak a háttérből, de folyamatosan nyomon követi azok alakulását. Sajnos még nem tudni, pontosan mikor is térhet vissza Katalin a korábban megszokott feladataihoz, egy bizonyos feltételnek ugyanis mindenképpen teljesülnie kell, mielőtt újra visszatért a projektekhez. Olvass tovább a részletekért!

Katalin rengeteg szívmelengető projekt aktív résztvevője, az egyik legfontosabb kezdeményezése közülük az volt, amikor a Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood tagjaként összehívott egy ülést, melynek fő témája a kisgyermekek fejlesztése volt. A projekt egyik résztvevője elárulta, hogy valójában Katalin volt az egész munkafolyamat mozgatórugója, nagyon fontosnak tartotta, hogy minél sikeresebb legyen a projekt.
Kattints a további képekért!

Egyesek úgy látják, a látszat ellenére Harry sussexi herceg nagyon is hiányolja a környezetéből bátyját, és fájdalmának olykor a nyilvánosságban is nyomatékot ad.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.